miercuri, 27 iulie 2011

Light Up Nippon!


Nu este o noutate pentru nimeni catastrofa prin care Japonia a trecut în data de 11 martie a acestui an – un cutremur cu magnitudinea de 9 grade, urmat de un tsunami ce a afectat puternic zona Tōhoku, în special prefecturile Miyagi, Iwate și Fukushima. Și pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, centrala nucleară de la Fukushima a fost efectată creând astfel o catastrofă nucleară. Ca urmare, în jur de 150,000 de oameni au fost evacuați din calea radiațiilor.

Acum, după patru luni de la producerea cutremului, mii de oameni trăiesc în adăposturi, mulți dintre dispăruți nu au fost găsiți, sute de copii au rămas orfani, iar cele trei prefecturi sunt încă îngropate în deșeuri și ruine.

Implică-te și tu și ajută victimele cutremurului. Oferă-le o picătură de speranță și încearcă să repui zâmbetul pe fețele lor. Alătură-te proiectului Light Up Nippon (trad. „Luminează Japonia”) și luminează cu artificii zona Tōhoku pentru a-ți arăta susținerea. 

Light Up Nippon urmărește încurajarea victimelor tsunami-ului și cutremurului din 11 martie pentru a începe o viață nouă. Evenimentul va avea loc pe data de 11 August și vor fi lansate artificii în numeroase localități din prefecturile Miyagi, Iwate și Fukushima. Artificiile vor reprezenta un omagiu adus victimelor, dar și speranță.

Donează și tu 10 dolari - prețul unei artificii, sau mai mult și arată-ți susținerea față de poporul nippon. Pune un zâmbet pe fețele victimelor!

Pentru mai multe informații vizitează site-ul Ligh Up Nippon.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More