Echipa

Olivia


Veșnică visătoare și optimistă, când mă lovește depresia mă doctoricesc cu muzică. Iubesc primăvara și lucrurile colorate, și am o fixație cu Japonia. Îmi place să mă plimb și să citesc, să-mi fac prieteni peste tot prin lume și să stau la soare. Cel mai mult îmi doresc să străbat lumea-n lung și lat și să pot spune că da, cunosc lumea în care trăiesc.

Arina aka Haruka

Mă numesc Arina dar mi se mai spune și Haruka pentru că sunt o fană a animeului și există o oarece asemănare între mine și acest personaj. Sunt omul care savurează muzica, găsește frumosul și-n urât, adoră natura iar viața mea este scrisul. Mi se spune că mereu sunt cu capul în nori... dar norii mei spun altceva și tind să le dau dreptate pentru că ei știu ce-mi poate pielea. Animeurile mi-au trezit pasiunea pentru Japonia și tot datorită lor am început să învăț limba japoneză, tradițiile, cultura, religiile, artele sale.Anna

Bună, mă numesc Anna, am 17 ani și sunt elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București. Sunt pasionată de Japonia și cultura japoneză de când aveam 12 ani, iar această pasiune a crescut din ce în ce mai mult. Îmi place foarte mult literatura, muzica și arta japoneză. Învăț japoneză de doi ani și vreau să ajung la un nivel cât mai mare. Sunt o persoană matură, dar devin foarte copilaroasă în jurul persoanelor pe care le cunosc de mult timp. 
Ionuț

Mă numesc Ionuț, berbec căpățânos, un nebun și jumătate, energic și mereu cu zâmbetul pe buze! Când nu ascult muzică mă uit la anime-uri. Sunt fan manga/anime dar nu numai. Ador cultura japoneză, istoria, personalitatea lor plus multe altele. Îmi place să analizez toate fețele unei persoane, să creez din nimic câte ceva, să aduc zâmbetul pe buzele celorlalți, să scriu atunci când nu mă deranjează nimeni, acompaniat pe fundal de muzică de diferite genuri. Nu suport minciuna, nu imi plac prefăcuții și mai presus de tot și toate nu tolerez prostia. Baaaanzaaaaai!Roxana


Eu sunt Roxana, încântată. Îmi place tot la viață și încerc să mă plâng cât mai puțin. Mă bucur de orice lucru mărunt și văd în el un lucru mare sau pe cale de a deveni. Sunt cu capul pe umeri, dar ca orice fată mai și visez din când în când, drept urmare scriu poezii, când am timp și inspirație. Am și blog, pentru lucruri serioase, sau nu prea.

Sandra

Salut, eu sunt Sandra, ‘pare bine! Despre mine… am absolvit Facultatea de Instalații în limba franceză, iar în prezent sunt la Master, în cadrul aceleiași universități. Pe lângă becuri, țevi și cabluri, iubesc și desenul. De orice fel. Acesta a și fost unul din motivele pentru care am ales să urmez Facultatea de Construcții. În momentul în care voi reuși să găsesc/fac legătura între desenul tehnic și cel artistic, voi putea spune cu mâna pe inimă că visul meu s-a împlinit.

Miriam

Îmi place foarte mult să desenez, mai ales haine, de aici și pasiunea pentru modă. Având acest hobby am descoperit moda japoneză, care m-a impresionat în mod deosebit și continuă să mă inspire. În scurt timp am început să ascult și muzică japoneză, iar din acel moment am devenit interesată de orice ține de Japonia.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More