Despre

Japan Joy este un proiect de promovare a Japoniei și culturii japoneze în România. Acesta se adresează, pe de-o parte, celor neinițiați în cultura japoneză, iar pe de alta, încercăm să strângem laolaltă oameni pasionați de cultura niponă care vor să-și împărtășească cunoștințele cu ceilalți.

Prin intermediul Japan Joy încercăm să educăm publicul curios cu informațiile și cunoștințele pe care le deținem și pe care le-am acumulat de-a lungul timpului.

În acest scop, blogul Japan Joy furnizează noutăți legate de Japonia, date despre evenimente culturale legate de Japonia ce au loc în România, dar și informații despre cultura și istoria japoneză. Blogul Japan Joy se dorește a fi o mică enciclopedie ce urmărește să te învețe cât mai multe despre frumoasa cultură a Japoniei.

În afara blogului, proiectul Japan Joy ajută la promovarea Japoniei și a culturii nipone prin demararea de campanii de promovare în mediul online.

Prima astfel de campanie a fost Un strop de Japonia în România, care a urmărit să implice susținătorii Japan Joy în activitatea de promovare a culturii japoneze. În acest sens, participanții la campanie au trimis fotografii realizate de ei în România, prin locații inspirate de Japonia și de la evenimente dedicate culturii japoneze. Sloganul campaniei a fost „Haideți să aducem Japonia mai aproape de sufletul românilor!” În total am reușit să strângem peste 200 de fotografii din 6 orașe și în numeroase locații, care au fost adunate într-un album foto și publicate pe Facebook, pe pagina Japan Joy.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More