vineri, 27 aprilie 2012

Un strop de Japonia în România, o campanie inițiată de Japan Joy


Haideți să arătăm românilor că Japonia nu este o țară la celălalt capăt al Pământului, ci este mai aproape de noi decât credeau! Pentru asta, Japan Joy inițiază campania Un strop de Japonia în România.
  • Ai fost în România la vreun eveniment legat de Japonia - fie el concert, festival, piesă de teatru, congres, conferință, expoziție, workshop?
  • Ai participat la cursuri de limbă sau cultură japoneză?
  • Ai vizitat un loc cu iz japonez - grădină, restaurant etc.?
Dacă da și ai imagini, Japan Joy te încurajează să le împărtășești cu noi și să arătăm astfel, împreună, că se găsește un strop de Japonia și în România.

Trimite pozele tale pe japanjoyblog[arond]gmail[punct]com împreună cu o scurtă descriere a lor, locația unde au fost luate și linkul către pagina ta personală de Facebook, iar Japan Joy îți va posta fotografiile în albumul Un strop de Japonia în România.

Totodată, te poți înscrie în campania noastră și pe Facebook, AICI. Răspândește vestea și invită-ți prietenii la eveniment, și încurajează-i să participe și ei cu fotografii! Dacă ai cont de Twitter, folosește hashtag-ul #unstropdejaponia pentru a promova campania.

Haideți să aducem Japonia mai aproape de sufletul românilor!

Locația din imagine: Grădina japoneză, Parcul Herăstrau, București.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More