vineri, 8 februarie 2013

Kitaro va concerta pentru prima oară la București *Amânat*

Foto: Facebook

Cunoscutul artist japonez de muzică new age, Kitaro va concerta pentru prima oară la București, la Sala Palatului, pe 5 octombrie 2013. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai recent material artistic al japonezului, „Tamayura” ce va fi lansat în luna martie.

Muzica lui Kitaro îmbină muzica tradițională japoneză cu cea modernă, într-un stil propriu, inconfundabil. De-a lungul carierei sale, artistul a câștigat Globul de Aur (1993) pentru coloana sonoră a filmului „Heaven & Earth” și a fost nominalizat de 14 ori la premiile Grammy, obţinând acest trofeu în 2001 cu albumul „Thinking of You”. Până acum, japonezul a înregistrat 25 de albume de studio și a colaborat cu Marty Friedman, Mickey Hart, Philip Glass, Dennis Banks și Jane Zhang.

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet şi online pe www.vreaubilet.ro la următoarele preţuri: cat. IV - 140 de lei, cat. III - 170 de lei, cat. II - 310 lei, cat. I - 450 de lei, VIP - 630 de lei şi Golden VIP - 830 de lei.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More