luni, 9 mai 2011

Lansare carte - ”Iertați-mă că nu sunt japonez”


Pentru toți iubitorii Japoniei și nu numai, la editura Curtea Veche va fi lansată o nouă carte intitulată ”Iertați-mă că nu sunt japonez” scrisă de George Moise.

Cartea este povestea adaptării (sau a inadaptării) în Japonia, suma experienţelor primului an, din cei trei petrecuți acolo, într-o cultură total diferită sau un alt amestec bizar de căutări şi rătăciri, eşecuri şi scurte regăsiri. 

”Iertaţi-mă că nu sunt japonez” nu este un jurnal de călătorie, ci mai degrabă povestea unui fost călător, care îşi găseşte în cele din urmă ţărmul. Este povestea unei Japonii văzute prin ochii unui om care încearcă să se adapteze şi să-şi creeze un spaţiu pe care să-l poată numi „acasă“. 

„Dacă aş fi un personaj, care e de fapt povestea mea? E spectaculoasă? Nu. E povestea simplă a unui om care încearcă să citească ziarul. Şi, timp de un an, învaţă semne şi cuvinte. Îl despart o mie de semne neştiute de ziua în care va deschide un ziar şi îl va citi. Atâta tot. Nu e un erou.“

Lansarea cărții va avea loc miercuri, 11 mai, ora 18:30, la Cărturești.

Prețul volumului este de 24 lei, iar online, pe site-ul editurii, îl puteți achiziționa la prețul de 20 lei, preț redus.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More