miercuri, 11 mai 2011

Proiecție de concert J-rock la Facultatea de Limbi Străine


Facultatea de Limbi Străine a Universității din București organizează un eveniment în cadrul căruia veți putea urmări proiecția unui concert de rock japonez. Este vorba despre concertul susţinut pe 6 ianuarie 2011 în Nippon Budōkan, de formația Alice Nine în încheierea turneului “FLASH LIGHT from the past”.

Tora, Saga, Shou, Nao şi Hiroto au format Alice Nine în 2004, după ce formaţiile din care făceau parte s-au destrămat. Au susţinut primul concert împreună în data de 11 mai 2004 la Ikebukuro Cyber şi au lansat primul single, “Namae wa, Mada nai”, în iulie.

Pe 5 iulie 2010, formaţia a început un turneu naţional în cadrul căruia au susţinut 30 de concerte în 27 de cluburi din Japonia, şi care s-a încheiat pe 6 ianuarie 2011 cu un live în Nippon Budōkan din Tōkyō: Alice Nine Live Tour 10 “FLASH LIGHT from the past” FINAL at Nippon Budōkan.

Proiecția va avea loc vineri, 13 mai, ora 18, în Laboratorul 1 (etaj 2) al Facultății de Limbi Străine, clădirea din Str. Pitar Moș, în spatele cinema Scala.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More