marți, 17 ianuarie 2012

Maimuțele devin chelneri în Japonia


Japonia este țara ciudățeniilor. Sau a tutoror posibilităților. Ca să vă dau un exemplu, un restaurant din Tokyo are un personal cel puțin neobișnuit. Două maimuțe macac.

Yachan și Fukuchan sunt principala atracție a restaurantului. Aceștia servesc clienților băuturi și prosoape calde, iar în schimb sunt răsplătiți cu boabe fierte de soia, nelipsite de pe mesele din restaurant. Simpaticele animale poartă chiar și uniformă – tradiționalul kimono japonez. Inițial, Yachan și Fukuchan erau animale de casă ale patronului. Până într-o zi, când totul a luat o turnură total neașteptată.

Maimuțele sunt întotdeauna nerăbdătoare să-și servească clienții, iar aceștia sunt surprinși că animalele înțeleg comenzile lor și le oferă exact ce au cerut.

Cei doi macaci lucrează în ture de cel mult două ore pe zi, iar patronul restaurantului deja antrenează alte maimuțe pentru a-și mări personalul. Astfel, crede el, va da naștere unui nou tip de chelneri japonezi.

Privește-i pe Yachan și Fukuchan luându-și în serios roul de chelneri!


Interesant, nu? Nu mai e nevoie să mergem până la Zoo ca să vedem maimuțe. Intrăm într-un restaurant, iar ele ne servesc cu o bere...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More