joi, 19 iulie 2012

Anli Pollicino și ACE, în concert la București


Formația de J-rock, Anli Pollicino va concerta pentru a doua oară în România, pe 24 iulie, iar în deschiderea concertului va urca pe scenă trupa ACE.

Anli Pollicino este o trupă de J-rock din Tokyo ce cântă o muzică influențată de trupe ca Evanescence, Marilyn Manson, L’arc~en~Ciel sau Siam Shade, de-a lungul timpului creîndu-și un stil original teatral, de light rock spre gothic. Trupa are o mare priză la public datorată secvenței muzicale solide și a calității vocii solistului Shindy.

ACE, înființată în 2010, și-a impresionat publicul încă de la început prin “sunetul rock agresiv, armonios îmbinat și extrem de sofisticat”. Trupa este formată din vocalistul Nimo, violonistul Rookie Fiddler, basistul Toshi, Shunji – tobe și Kentaro – chitară. În 2010, trupa a lansat mai multe materiale, printre care 6 single-uri care au apărut pe albumul “Black Album”.

Evenimentul va avea loc în Club Fabrica din București, de la ora 19:30, iar prețul biletelor este de 60 RON în avans și 70 RON în ziua concertului. Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor DIVERTA din toată țara. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More