luni, 27 februarie 2012

Maestrul Shamisenului, Keisho Ohno va concerta la București


Un nou eveniment muzical cu iz japonez va avea loc la București. De data asta se anunță a fi un spectacol inedit, care îmbină modernul cu tradiționalul.

„Maestrul Shamisenului”, Keisho Ohno va concerta pentru prima dată în București, pe 30 martie, la Atelierul de Producție. Timp de o oră și jumătate, talentatul cântăreț de shamisen promite să își poarte spectatorii într-o lume a exoticei tradiții japoneze, punând în scenă un spectacol de muzică și ritm, nemaiîntâlnit până acum în România.

Shamisenul este un instrument tradițional japonez, inventat în Okinawa undeva la mijlocul perioadei Edo (secolele 17-19). Este un instrument delicat, compus din trei corzi de mătase, a căror acustică este influențată de temperatura ambientală.

În deschiderea concertului, trupa Feel the Rhythm va oferi o reprezentație de percuție alternativă, pe ritmuri vibrante și acorduri neconvenționale.

Biletele la concertul „Keisho Ohno, Shami Spirit” se găsesc în rețeaua magazinelor Diverta și online pe myticket.ro. Prețul unui bilet este de 30 RON până pe 15 martie, 40 RON după 15 martie și 50 RON în ziua evenimentului.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More